U utorak, 01.09.2020. počinje nova pedagoška godina.
Novu pedagošku godinu će pohađati 183 djece u 10 odgojno-obrazovnih skupina u 4 objekta našeg vrtića.
S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, te prema preporukama HZJZ molimo roditelje da se pridržavaju uputa o načinu dovođenja djeteta u vrtić i ponašanju za vrijeme boravka u vrtiću:

  • Molimo Vas da ne dolazite u pratnji djeteta ukoliko imate simptome zarazne bolesti (povišena tjelesna temperatura, proljev, povraćanje, kašalj, kratak dah, gubitak njuha ili okusa), ako ste u samoizolaciji ili ste zaraženi s COVID19, također niti ne dovodite dijete, ako se nešto od navedenog odnosi na njega.
  • Zadržavanje u ustanovi od 15 minuta omogućit će se roditeljima pri adaptaciji novoupisane djece, uz obavezno korištenje maske i jednokratnih nazuvki za obuću (nazuvke osigurava vrtić).
  • Odgojiteljice će svako jutro djeci mjeriti temperaturu. U slučaju povišene tjelesne temperature ili pojave respiratornih simptoma, javiti se nadležnom pedijatru, koji će odlučiti o potrebi testiranja djeteta.
    Bez obzira na situaciju vezanu za virus Covid-19, veselimo se početku nove pedgoške godine te s nestrpljenjem očekujemo stare i nove male prijatelje.